Landschapsbeheer Deventer

Voor de uitvoering van landschapsbeheer Deventer is landbouw- en loonbedrijf Geurt Willemsen uw specialist. Gespecialiseerd in agrarisch loonwerk en grondverzet beschikt Geurt Willemsen over diverse geavanceerde welke ingezet kunnen worden bij landschapsbeheer in Deventer en omgeving. Onze vakmensen beschikken over ruime kennis en ervaring in het beheren, behouden en herstellen van landschap. Met een zorgvuldige aanpak en goede samenwerking dragen we bij aan de kwaliteit van het landschap in de omgeving van Deventer.

Zorgvuldige werkwijze bij landschapsbeheer Deventer en omgeving

Particulieren, bedrijven, stichtingen en gemeenten schakelen Geurt Willemsen in voor de uitvoering van landschapsbeheer Deventer en omgeving. In goed overleg met de opdrachtgever voeren wij het beleid voor landschapsbeheer Deventer en omgeving zorgvuldig naar wens uit. Bij het inschakelen van Geurt Willemsen voor landschapsbeheer Deventer kunnen wij van dienst zijn met onder andere:

  • Realisatie van vijvers en oevers
  • Aanleggen en snoeien van houtwallen
  • Het plaggen van heide
  • uitgraven en onderhoud van sloten
  • Opschonen van poelen
  • Planten en snoeien van bomen en struiken

Behoud van landschap met landschapsbeheer Deventer door Geurt Willemsen

Met onze veelzijdige expertise zijn allerlei werkzaamheden bij landschapsbeheer Deventer mogelijk. Onze expertise in agrarisch loonwerk en grondverzet maakt dat wij gespecialiseerd zijn in grondbewerking, graafwerkzaamheden, groenvoorziening en straatwerk. Landschapsbeheer Deventer heeft betrekking op vele gevarieerde werkzaamheden die op passende wijze worden uitgevoerd met moderne machines. De ervaren vakmensen van Geurt Willemsen bieden een effectieve aanpak bij de gewenste werkzaamheden. Voor optimaal resultaat bij landschapsbeheer Deventer is Geurt Willemsen uw specialist.